Day 86 3 26

## Francis Scott Key Bridge

666-326 = 340

3:40 pm is 1540 hours

1540 is the 55^{th}triangle

340 + the "hidden squares" = 510

510 - 149 = 163 backward

Star Spangled Banner, written 9 14, 1814

9 14 is 14 9 day 257, the 55^{th}prime

Moscow is 55 North, 37 East

The bridge's major coordinates are 39 N 76 E

5537-3976 = 1561

1561 is 3:61 pm

Melencolia square = 1710

1710-361 = 1349

1349 hours = 1:49 pm

1540-1416 hours = 421 backward

4:21 pm is 1621 hours

1621 is the 257^{th}prime

Day 257 is 14 9

The 326^{th}prime is 2161, then 2161^{st}prime is 19013

1913 and 1+913 = 914

2+161 = 163

19 * 013 = 247 24 7 or 7 24, Obama born 7:24 pm

7 24 pm is 1924 hours

1710-1924 = 214 and 21 4 is 4 21

1710-769 - 149 backward. 769 is 967 backward, the 163^{rd}prime

1710 - 163 backward upside down = 1319!

Between 1710 and 391 = 1318

It just keeps going.....

Clearance under the bridge = 185 feet. 185 minutes = 3:05

510 (1710 hours is 5:10 pm) = 305 = 205

Day 205 is 7 24

666-305 = 163 backward and 305 - 257 = 84 backward. 8 4 is day 216; 149 days remain

David E