Phil (20 Oct 2011)
"The Queen's 16th Visit to Australia and Nicole's letter about the YT video about 11/11/11."


 
John and Doves,
 
The Queen of England and the Commonwealth arrived in Canberra, the Capital of Australia today, Oct 19th, 2011, day #272.
 
272 = 73 x 4. And 2+7+2 = 11.
 
How many days to the end of the year? Why 73 of course.
 
So Her Majesty arrived at exactly 4/5ths of the year. 4/5 = 0.8. Remember the Beijing Olympics where 8 was the dominant number?
 
In the Bible 73 stands for wisdom..
 
So the Bible is numerically a combination of Wisdom and Grace, 73 and 5.
 
Her grandson and Princess Diana's and Prince Charles' son William wed on 29/4/2011.
 
From 29/4/2011 to 19/10/2011 is 173 days. 100 + 73 days. 1+7+3 = 11.
 
There are 118 days before 29/4/2011 and 73 days after 19/10/2011 adding to 191. 1+9+1 = 11.
 
1+1+8 = 10 and 7+3 = 10 thus forming another 11.
 
191 is the 44th prime and 44 = 4 x 11.
 
From the end of the Beijing Olympics on 24/8/2008 to 11/11/11 is 1174 days.
 
1174 = 2 x 587. 587 is prime 108. 2 x prime 108 = 216 = 6x6x6.
 
Nicole posted this YT video and it sure is a good watch, preferably before 11/11/11.
 
http://www.fivedoves.com/letters/oct2011/nicole1019-3.htm
 
From Obama's birthday on 4/8/2011 to 11/11/11 is 99 days or 9 x 11 days!
 
Interesting times for sure.
 
Keep looking up,
 
Phil.