Phil (18 Nov 2011)
"Obama visits Australia"


 
John and Doves,
 
President Obama visited Australia on Nov 16th and 17th supposedly staying for 27hrs.(on radio or tv)
 
http://news.ninemsn.com.au/world/8374940/obama-arrives-in-australia-at-last (here it says 28hrs)
 
16 + 17 = 33 = 11+11+11.
 
27hrs = 9+9+9.
 
17/11/2011 to 4/8/2012,Obama's birthday at the very centre of the London Olympics = 261 days or 8 months and 18 days.
 
261 = 29 x 9
 
2+9 = 11
 
2+6+1 = 9.
 
ie forming a 911.
 
From 24/8/2008 the last day of the Beijing Olympics to 4/8/2012 = 1441 days!
 
1441 = 11 x 131.
 
Bob Ware told me that -
 
"HDMI stands for ‘High Definition Multimedia Interface’. The English gematria for ‘High Definition Multimedia Interface’ is 1441.
1441 is the 16th Star of David number and it is the sum of the title case ASCII codes for the last two books in the Bible: ‘Jude’
equals 392 and ‘Revelation’ equals 1049. 1441 is the inclusive diameter of the ‘Circle of Time’. 9.11.2001 was the 1441st day
of the current Jewish calendar cycle (I now have a list of 28 significant anomalies linked to 1441)."
 
Thanks Bob.
 
Keep looking up!
 
Phil.