Phil (26 Nov 2010)
"Pike River Mine Disaster NZ"


 
John and Doves,
 
There now seems no hope for the 29 miners after the second explosion on the 24th.
2 + 9 = 11.
 
http://tiny.cc/uyq86
 
From the first explosion to the second explosion is exactly 4 days and 23hrs 7mins or 119hrs.
1+1+9 = 11
 
Yesterday they were saying that they were sending the rescue teams in after the second blast
because that was the safest time to go in. Relatives then asked "Why didn't you do that after the
first blast then?"
 
They are now saying that it could be weeks before they retrieve all the bodies. How can they be SURE
there are no survivors? Surely they would need to have the bodies to be able to say that.
 
Very confusing. I am suspicious. Some of the relatives are very angry at how the non-rescue has
been handled.
 
Also, the day before a foreign journalist linked the operation to the rescue attempts of 9/11.
He was pointing out the difference.
Those in charge were not happy with that man and his question.
 
"Yesterday, family members were shown a sobering 52-second video of the effect of the powerful blast,
captured at the entry to the coal mine."
 
52 = 4 x 13.
 
http://tiny.cc/uyq86
 
Today, Nov 26th, we are told there has been a third explosion reported as happening at 3.39pm local time.
26 = 2 x 13.
 
http://www.news.com.au/world/third-explosion-at-pike-river-mine/story-e6frfl00-1225961574693
http://bigpondnews.com/articles/World/2010/11/26/Third_explosion_at_Pike_River_mine_544246.html
 
The first was at 3.30pm, the second at 2.37pm and the third at 3.39pm
We saw that 3+3+2+3+7 = 18. Now add 3+3+9 to 18 and you get 33.
 
Now look at the dates of the three explosions -
 
11/19/2010 = 33 (11+19+2+1) The same as the times added above.
11/24/2010 = 11 (1+1+2+4+2+1)
11/26/2010 = 13 (1+1+2+6+2+1)
 
All numbers of occult significance.
 
From the second explosion to the third explosion is 49hrs. 4 + 9 = 13.
 
From 11/9/2001 to 11/26/2010 (3rd explosion) is 3363 days = 110 months.
 
As Lauren said in her post the other day from 9/11/2001 to 11/29/2010 is 3366 days (33 and 66 combined)
and still 110 months.
 
We live in very trying times but God is still in control.
 
Keep looking up,
 
Phil.