Phil (29 Dec 2011)
"Re Ron Reese's "RED ALERT!  The Correct Dates for WW3, Sudden Destruction, and the Rapture!!!""


 
John and Doves,
 
Thanks Ron for your inspiring article.
 
http://www.fivedoves.com/letters/dec2011/ronr1228.htm
 
I look forward to your next one promised for today!
 
You mention the number 81 being the number of days between the first sign and the 5th and final sign on Jan 28th, 2012.
 
I remember when the new pope was chosen that the number 81 also featured.
 
The cardinals met in conclave to choose the next pope on April 18th, 2005. (18th = 6+6+6)
On our TV News on 10th April it said that the cardinals were meeting daily for 9 days to have 9 masses leading up to the
18th April when they would vote for the new pope. I was astonished at the numbers they used!
I wrote at the time that 9 x 9 = 81 which is the same as 18 backwards. Or another way of looking at it would be 81 leading
to 18 or a mirror image, 8118.
8+1+1+8 = 18 (6+6+6)
Also, 9 + 9 = 18.
Or just add 81 and 18 and you get 99 (9 x 11). Isn't that a 9/11 number?
And remember that in the Bible 9 stands for finality and 11 for antichrist and 6 for perfected man.
Now, just to recap -
On April 15th, 2008 pope Benedict XVI arrived in the USA for a 6-day visit.
On 16th April he had his 81st birthday with over 13,000 guests.
81 = 9 x 9 or 3 x 3 x 3 x 3 or, 3 to the power of 3.
And 8 + 1 = 9 = 3 x 3.
On 18th April (666) he started a 3-day visit to NYC and spoke at the UN.
The 19th April is his 3rd anniversary after becoming pope in 2005.
3 years = 36 months. Add every number from 1 to 36 and it comes to 666.
The 19th April is also 13 days before the witches' high cros-quarter sabat of Beltaine (May 1).
The pope is to visit Ground Zero on 4/20/2008 at 9.30am.
93 = 3 x 31.
He flies out of the USA at 8.30pm the same day.
http://www.popevisit2008.com/itinerary.php
9.30am to 8.30pm = 11hrs.
93 + 83 = 176 = 2 x 88 or 4 x 44.
The Twin Towers were "resurrected" in the form of a light memorial on March 11th 2002 for 33 days until April 13th 2002.
Every day for 33 days the lights went on at 11am and off at 11pm - 12 hrs x 33 days = 396hrs. 396 = 22 x 18 or 2 x 11 x 18. 3+9+6 = 18.
From 11th Sept, 2001 to March 11th, 2002 is 181 days (18 forwards and backwards) or exactly 6 months.(3+3months)
Each tower was represented by 44 xenon lights.
On March 11, 2002 they switched ON 2 x 44 xenon lights
On April 13th, 2002 they switched OFF 2 x 44 xenon lights.
From March 11, 2002 to 20th April, 2008 is 2232 days.
2232 = (31+31+31+31) x (6+6+6).
2+2+3+2 = 9
2x2x3x2 = 24
9 + 24 = 33.
Benedict in English gematria (a=1, b=2 etc but adding 26 for each capital letter) has an amazing value of 88. This matches the
number of lights in the light memorial for the Twin Towers of the World Trade Centre.
28+5+14+5+4+9+3+20 = 88.
 
So, they switched the lights on for the 911 memorial on MARCH 11, 2002.
 
And on MARCH 11, 2011 we had the Japanese 9.0 (3+3+3)quake and devastating tsunami.
 
Year gap = EXACTLY 9 years or  3+3+3.
 
9 years is also 108 months and 1 + 8 = 9 again.
 
Also, from 18th April, 2005, when the new pope was declared, to 28th Jan, 2012 is 6yrs 9mths and 10 days.
 
6yrs and 9 months is 81 months! Go back the 10 days and it is Jan 18th or 6+6+6.
 
Note also that the lights went off on April 13th (2002) the very day after you say the Antichrist will be declared on April 12th.
 
Does this signify the 'lights going out' on the world?
 
From 11th April, 2002 to 28th Jan, 2012 = 9 yrs and 9 months plus 17 days. 17 days before Jan 28 is Jan 11 or 11/1/12.
 
Interesting.
 
Keep looking up,
 
Phil