Phil (23 Dec 2010)
"Prince William and the Garter"


 
John and Doves,
 
This is all probably coincidence, but....
 
On 4/22/2008 the Queen appointed Prince William as a member of  'Royal Knight Companion of the Most Noble Order of the Garter'.
http://tiny.cc/cy9ur (It is officially announced the next day by the Queen on St George's Day, the 23rd)
 
4+22+2+8 = 36. Or 4+2+2+2+8 = 18.
On 6/15/2008 he was officially invested in that Order. http://a11news.com/219/ 
 
From 4/22/2008 to 6/15/2008 is 54 days or 1 month and 8+8+8 days. 54 = 18+18+18. 5+4 = 9 = 3+3+3.
 
From 6/15/2008 to his wedding day on 4/29/2011 is 1048 days = 8 x 131. 131 is the 33rd prime number and is 13 both
forwards and backwards. 8+1+3+1 = 13.
 
1+4+8 = 13.
 
4/22/2008 to 4/29/2011 is 1102 days = 29 x 38. 2+9 = 11 and 3+8 = 11. 1102 days is 3yrs and 7 days.
 
The Order was founded by George III in 1348 (2 x 8) so in 2008 (another 8) it was 660 years old. In 2014 it will be 666 years old.
 
The Order is restricted to 24 (8+8+8).
 
Interesting times....and numbers.
 
Keep looking up,
 
God is still in control.
 
Phil