Phil (20 Dec 2010)
"More on Oprah's Visit Downunder"


 
John and Doves,
 
We saw how the number 324 was the result of adding the three significant numbers connected with he visit to Australia 302, 14 and 8.
 
We saw that 324 = 18 x 18 or (6+6+6) x (6+6+6)
 
Now we also see that 3+2+1+4+8 = 18 or 6+6+6.
 
Oprah left Australia on 12/16/2010
 
Oprah will do her last show on 9/9/2011
 
From 12/16/2010 to 9/9/2011 is 8 months and 8+8+8 days.
 
From 9/11/2001 to 9/9/2011 is 3650 days or 9yrs 11 months and 29 days or 119 months and 10+10+9 days.
 
9/9/2011 is 1+1 days before the 10th anniversary of 9/11/2001
 
9+9+2+1+1 = 22 or 2 x 11.
 
Oprah did her two shows from Sydney on 12/14/2010.
 
From 9/11/2001 to 12/14/2010 is 3381 days or 483 weeks or 9 yrs 3 months 3 days. 
 
3x3x8x1 = 72 or 8 x 9
 
4x8x3 = 96 = 8 x 12
 
96-72 = 24 or 8+8+8.
 
9y 3m 3d is also 3+3+3y 3m and 3d
 
 
Keep looking up.
 
God is still in control.
 
Phil.