Phil (10 Aug 2011)
"The London Riots 2011"


 
John and Doves,
 
The chaos in the UK is unbelievable.
Apparently Mark Duggan was shot dead on 4/8/2011, Obama's 49th birthday and day #216 = 6x6x6. 9+4 = 13.
 
(I also received 7 debits on that same day from my one and only Credit Card from the same mobile phone company I had
finished the contract with in June!!! The Bank is fixing all that thank goodness).
 
Remember that the two Murdochs faced the Parliamentary Committee on Tues, 19/7/2011. The Police were heavily involved.
http://abclocal.go.com/kfsn/story?section=news/national_world&id=8256910
The Committee comprised 13 members.
Then the London riots started on Sat, 6/8/2011. 6+8+2+1+1 = 18.
Day gap? 18 days!!!
 
Mark Duggan was 29 and his girlfriend were 29. 2 + 9 = 11.
The London 2012 Olympics run from 27/7/2012 to 12/8/2012.
As I posted before, Obama's birthday is at the very centre of this event.
Mark Duggan was killed exactly 1 year from the centre of this MAJOR event.
http://www.fivedoves.com/letters/apr2011/phil48.htm
 
From the start of the riots on 6/8/2011 (18) to 9/11/2011 (15) is 36 days!
 
Adding all numbers from 1 to 36 = 666.
 
And 18 + 15 = 33.
 
6/8/2011 is day #218 and 2+1+8 = 11.
 
Jean Charles de Menezes was shot in the head 7 times by London police on 22/7/2005.
Duggan was shot dead by London police on 4/8/2011.
Day gap? 6 years and 13 days!!
6 years is 36 + 36 months. ie (6x6) + (6x6).
And adding all the numbers from 1 to 36 = 666!
 
Prince William Married Kate on 29/4/2011. Duggan and his girlfriend were both 29.
 
From 29/4/2011 to 6/8/2011 is 99 days or 9 x 11 or 33+33+33.
 
Remember that 29/4/2011 was the 66th Anniversary of Adolph Hitler's 'wedding' to Eva Braun.
 
Prince William was baptized on 4/8/1982 by the Archbishop of Canterbury, Dr Robert Runcie in the music room at Buckingham Palace.
 
From 4/8/1982 to 4/8/2011 (Duggan shot dead) is......29 years! 9 + 2 = 11. You could say "Mark William".
 
Remember that William and his mother Diana were both married on the 29th, 29 years and 9 months apart.
29 years and 9 months are 357 months and 357 = 119+119+119.
 
Keep looking up,
 
Phil.